top of page

Jobba här

Condivo 

Fokus på sälj och rätt uppdrag

Flexibilitet och enkelhet

Stabil arbetsgivare

Fantastiska medarbetare 

 Personlig och familjär företagskultur

Centralt beläget trivsamt kontor

Kul på jobbet!!

 

Kom och hälsa på så berättar vi mer

om varför så många sökt sig till

oss på så kort tid!

Eller skicka ett mail till info@condivo.se

Kontoret.png

Reflektioner från anställda

Erik.jpg

" Jag valde att arbeta hos Condivo av några enkla anledningar.
Det är en arbetsgivare med familjär stämning där alla känner alla.
Organisationen är icke-hierarkisk där det är nära i kommunikationen från anställd till chef och företagsledning.
Condivo har exemplariskt rykte hos våra kunder och kontaktnätverket internt är därmed väldigt stort vilket kan leda till nya spännande konsultuppdrag för oss anställda.
Sen är den årliga konferensen med hela företaget är pricket över i:et!"

Erik - Systemutvecklare SAP

Ingrid.jpg

" Jag valde Condivo som min nya arbetsgivare då jag blev så glatt överraskad av det prestigelösa ledarskapet. Företaget är dessutom beläget högst upp i en jättefin sekelskiftesvåning mitt i centrala Stockholm med ett lugnt läge och känslan där är familjär. Oftast är jag ute hos kunden men det är trevligt att man alltid är så välkommen till kontoret.

Kulturen inom företaget är välkomnande. Vi har kul när vi träffas och vi skrattar mycket, det gillar jag! En av mina favoritaktiviteter är biokvällarna ”Conbio”, oftast förlagda till kontoret med lite mat, dryck och popcorn! Lite som att vara hemma en fredagskväll med familjen!

Organisationen är lagom stor och alla känner alla vilket var en positiv överraskning för mig som tidigare arbetat i ett stort globalt konsultbolag. Generellt gillar jag enkelheten inom företaget, det är enkelt att tidrapportera, göra reseräkningar och komma i kontakt med både ledare och kollegor. Ledarskapet är vänligt och omhändertagande samtidigt som det är ärligt och rättframt, vilket jag verkligen uppskattar!

En annan anledningen till att jag valde Condivo var de otroligt kunniga och intresserade kollegorna och nu när jag i mitt nuvarande kunduppdrag arbetar i ett team från Condivo, känns det så givande att ha så kompetenta kollegor i min närhet. De är som levande uppslagsböcker inom såväl underhåll som systemkunskap.

Jag kände mig så varmt välkommen när jag kom som ny till företaget, tack för det!"

Ingrid - Applikationskonsult SAP Logistik

Ina.jpg

" Som anställd i en linjeroll kände att jag saknade konsultlivet. Jag var bekant med några medarbetare på Condivo och visste att de skulle erbjuda en flexibel och inkluderande arbetsmiljö. Därför blev mitt val enkelt.

Mitt uppdrag är på ett telecombolag inom en stor finanstransformation vilket är jättespännande! Jag trivs bättre i ett projekt än i en linjeroll med rutinarbete så detta uppdrag passar mig utmärkt. 

Condivo lever verkligen efter sina värderingar – enkelhet, trygghet och ödmjukhet. Interna processerna är uppsatta så att konsultlivet ska vara så enkelt som möjligt och beslutsvägarna är korta. Cheferna är väldigt stöttande och alltid redo att bolla olika frågeställningar.

Inredning är av ett mina intressen och älskar verkligen vårt kontor! Det är jättefint inrett, ljust och erbjuder en inspirerande plats att arbeta på. Läget är också toppen!"

Ina - Applikationskonsult/Projektledare SAP Finans

"Jag tycker det är roligare att jobba på ett lite mindre företag. Här blir det kortare och smidigare kontaktvägar och snabba beslut. 

Condivo har dessutom bra kundkontakter och bra uppdrag. 

Ett starkt skäl till att jag valde att arbeta här är att jag har så många kollegor inom mitt område SAP PM (Underhåll), vilket möjliggör ett fint utbyte av erfarenheter. 

​Sen har vi en bra sammanhållning, vilket också underlättas av att vi ej är ett så stort företag.  Jag trivs bra, helt enkelt!"

Mattias - Applikationskonsult/Projektledare SAP Logistik

Mattias.jpg
bottom of page